Geproduceerd in Nederland

Over Easy Click Floor

40 jaar ervaring | Betrouwbaar | Service

Wie zijn wij?

Easy Click Floor is een dochteronderneming van Van Orsouw Kunststoffen, dat inmiddels al meer dan veertig jaar gespecialiseerd is in het spuitgieten van duurzame kunststofproducten. Sinds een aantal jaar leveren wij duurzame slimme vloeroplossingen met tegels van (gerecycled) PVC, die naast eenvoudig te leggen door het innovatieve kliksysteem, ook slijtvast, chemisch resistent, geluidsarm en gemakkelijk te onderhouden zijn. Een vloer van Easy Click Floor is dan ook dé perfecte oplossing voor gebruik in laboratoria, sportscholen, garages en werkvloeren waar hygiënisch volgens HACCP normen gewerkt moet worden.

Als bedrijf vinden we het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen richting een groenere toekomst. En met de productie van duurzame Easy Click Floor vloertegels – die na gebruik volledig recyclebaar zijn- dragen we hieraan bij en geven we jou de mogelijkheid ook een positieve bijdrage te leveren aan die toekomst.

Graag laten we je kennismaken met ons mooie Nederlandse product, dat in onze eigen fabriek in Nederland is gemaakt en waar we erg trots op zijn. Je kunt voor meer informatie telefonisch contact opnemen, maar je kunt ook meteen via deze website een proefstukje en/of een offerte aanvragen.

Ons team van enthousiaste medewerkers helpt je graag!